Nu lezen
De 70mai Dash Cam Pro 1944P-camera heeft een update ontvangen, geeft de snelheid weer

Gisteren ontving ik een e-mail van het merk 70Mai. Ik wed dat het bericht informatie bevat over een nieuw product dat in de uitverkoop zal zijn. Onverwacht heeft de e-mail betrekking op het updaten van de "krachtigste" software in de 70mai-portfolio, dwz de Dash Cam Pro 1944P.

70mai Dash Cam Pro 1944P

Als je een GPS-module aan je webcam hebt toegevoegd, was je waarschijnlijk verrast dat je geografische coördinaten en de snelheid waarmee we in de opnamen bewegen niet kunt zien. De GPS-module stond alleen "veiligheidsfuncties" toe, bijv. Een veilige afstand tot het voor ons liggende voertuig, afhankelijk van de snelheid.

De nieuwe update voegt snelheid toe aan de interface, geografische coördinaten en optimaliseert parkeermonitoring. belangwekkend informatie over snelheid en geografische coördinaten is alleen zichtbaar in de toepassing 70Mai tijdens het bekijken van de opnamen. Wanneer ik een film afspeel in de toepassing Galerij, niet 70Mai, zie ik de bovengenoemde parameters niet. Concluderend is er geen risico dat je door de video te laten zien aan wetshandhavers je blootstelt aan het ondermijnen van je onschuld tijdens een aanrijding op de weg.

Geografische coördinaten hebben betrekking op kaarten!


Er is een groot potentieel in geografische coördinaten. Ik zou graag zien dat het 70Mai-team de gegevens gebruikt die de camera verzamelen en onze routes op de kaart presenteren, samen met de snelheid en reistijd. ... voor alle samenvattingen van Gyrosco.pe. Ik zou graag de geschiedenis van mijn reizen van vorige maand bekijken, laat staan ​​het jaar samenvatten.

De cijfers uit je leven motiveren altijd


Getallen kunnen een motivatie zijn om dagelijkse gewoontes te veranderen. In de jaarlijkse samenvatting ziet u bijvoorbeeld hoeveel 200-uren achter het stuur zitten, voor veel mensen zijn het 200-uren verloren bij het luisteren naar de radio. Als slechts de helft ervan zou worden gebruikt om een ​​taal te leren of om naar een interessant audioboek te luisteren ...

Scroll To Top