Nu lezen
De zomer komt eraan, een stijlvolle VH-desk-fan helpt bij warm weer

In Polen is het zomerweer, morgen is het zo hoog als 28 graden Celsius. Het is een goed moment om fans in te slaan die zullen helpen wanneer de zomer met volle kracht toeslaat, zoals het vorig jaar in Polen was. De temperaturen waren recordbrekend en er waren geen fans in de winkels en de airco-bedrijven hadden hun handen vol. Vandaag heb ik besloten om te controleren of mijn apparatuur voor het bestrijden van de hitte werkt.

In het najaar van vorig jaar bestelde ik een VH-bureauventilator, aangedreven door een USB-aansluiting. Het is een bedrijf dat samenwerkt met Xiaomi en zijn producten aanbiedt op het Youpin-verkoopplatform. Ik ben in de verleiding om reclamevideo's aan te schaffen, waar de fan er echt stijlvol uitziet, de mensen die verantwoordelijk zijn voor het ontwerp perfect in mijn smaak vallen.

Het is waar dat het er geweldig uitziet? 🙂

Ik kon niet kiezen welke kleuren ik moest kiezen, wel dat er niet veel keus was: alleen wit of zwart. Uiteindelijk heb ik besloten om een ​​witte versie te maken. Toen het mij in de herfst bereikte, oscilleerden de temperaturen rond 10 graden Celsius, het had geen zin om een ​​VH-fan te gebruiken. Ik gooide het in de kofferbak van de auto en wachtte op zijn tijd tot vandaag.

De VH-bureaubandventilator heeft een behuizing van hard materiaal en een lederen riem die twee functies heeft: een handvat om aan de muur te hangen of steunen wanneer deze op een bureau worden geplaatst. De ventilator heeft geen batterij, deze moet op een willekeurige USB-poort worden aangesloten. Ik besloot om een ​​langzame USB-poort op de monitor aan te sluiten.

Hallo, maar hoe gaat het aan?


Ik heb de stekker aangesloten en niets. Ik ben op zoek naar een knop op de behuizing en er is niets. Probeer de draad te verplaatsen, misschien raakt iets niet aan en niets, het werkt nog steeds niet. Ik dacht dat de USB-aansluiting misschien niet werkte voor mij, daarom heb ik een andere maar nog steeds dezelfde ingecheckt. De ventilator wijkt niet. Ik raakte per ongeluk de behuizing van de ventilator met mijn hand aan en ging ervandoor, liep weer op en begon nog sneller te draaien. Nadat u opnieuw hebt gedrukt, is de ventilator uitgeschakeld.

VH-fan

De gehele ventilatorbehuizing is een "knop". Druk zachtjes met uw vinger op de behuizing en deze begint te werken. Als we de ventilator harder met de hele hand inknijpen, reageert deze niet, dus toen ik probeerde de knop te vinden, startte deze niet automatisch toen ik hem in mijn hand nam.

Zoals ik al zei, heeft de ventilator twee krachten. Op de eerste geeft het geluid 34 dB en op een hoger vermogen 48 dB. Het is geen groot geluid, maar je hoort wel dat het werkt. Als je graag in stilte werkt, kan het je afleiden, stoort het mij niet en ben ik zeer tevreden.

Als je op zoek bent naar een kleine bondgenoot op het bureau in de strijd tegen de komende hitte, raad ik VH-apparatuur aan. Ik heb het zo lang besteld dat ik me niet meer kan herinneren in welke winkel. Als je interesse hebt, heb ik het gevonden Banggood.com en zelfs een nieuwe kleur, roze, is beschikbaar.

Scroll To Top