Nu lezen
Een andere locator op het Youpin-platform

Een paar weken geleden werd een locator gepresenteerd op Youpin Ranres, het is een tweelingapparaat aan de nieuwigheid die vorige week is toegevoegd. Zoals u uit de campagnestatistieken kunt zien, is er in China veel vraag naar dergelijke gadgets. Tijdens de 4 dagen van fondsenwerving in de crowdfunding-campagne verzamelde het apparaat 1857240 yuan, d.w.z. $ 260 000 en dit is 938% van het vereiste bedrag.

Het werkingsprincipe is eenvoudig, het apparaat is via Bluetooth gekoppeld aan een smartphone en bevestigd aan de sleutels, rugzak, portemonnee. Met behulp van de applicatie kunt u het hoorbare alarm van het apparaat activeren en zo bijvoorbeeld sleutels lokaliseren. We ontvangen ook een melding wanneer de Bluetooth-verbinding is verbroken, handig als we bijvoorbeeld de portemonnee vergeten. Naast het activeren van een alarm in de applicatie, kunt u ook op de kaart bekijken waar de locator zich bevindt. De locator wordt aangedreven door één CR2032-batterij, wat voldoende is voor meerdere maanden gebruik.

Het apparaat is bedoeld voor de Chinese markt, in Polen is het een betere keuze notie die verbinding maakt met de Yanosik-applicatie en andere gebruikers. Het enige dat nodig is, is dat iemand de Yanosik-applicatie in de buurt heeft geïnstalleerd en NotiOne stuurt informatie over waar het zich momenteel bevindt (zelfs als het tientallen kilometers verwijderd is).

De nieuwe locator voor Youpin is in China geprijsd op 99 yuan, $ 14. Verzending naar de eerste mensen begint 14 oktober 2019 jaar.

Scroll To Top