Nu lezen
Koop je in China of vreemde valuta? Reis je veel? Maak een Revolut-account aan!

Revolut debuteerde al vier jaar in 2015, 4 is al vier jaar lid van miljoenen klanten. In die tijd werden miljoenen transacties uitgevoerd via 350, waaronder enkele honderden van mij.

Ik gebruik de Revolut-service al bijna twee jaar, ik heb sinds december 2017 een account. Ik heb mijn account ingesteld voor één doel, besparingen. Wanneer ik apparatuur in China koop, betaal ik altijd in dollars. Revolut staat gratis uitwisseling van maximaal 140-valuta toe tegen de huidige wisselkoers. Het brengt geen kosten in rekening op dezelfde manier als banken of online wisselkantoren. Om het potentieel van Revolut optimaal te benutten, moet u een fysieke kaart bestellen die op prepaidbasis werkt. Je hoeft er niet al je geld op te houden, het enige wat je nodig hebt, is het bedrag dat je nodig hebt om te winkelen. Dankzij dit is de Revolut-kaart veilig op alle reizen en bij het betalen in verdachte online winkels.

Hoe werkt de valutawissel in Revolut?


Stel dat je je kaart al hebt. Het enige dat u hoeft te doen, is uw Revolut-account herladen met uw gewone kaart die u van de bank hebt ontvangen. Na een seconde moet de betaling worden geregistreerd en zijn er bedragen beschikbaar in het Revolut-saldo.

Je hebt 100 zloty overgedragen en je wilt de Mi Band 3-band kopen op AliExpress voor $ 20. U hoeft geen valuta te wijzigen. Het enige wat u hoeft te doen is betalen met de Revolut-kaart en de applicatie zal het vereiste bedrag zelf omrekenen volgens de huidige wisselkoers zonder commissie. Revolut van het aantal beschikbare 100 zloty's in de account converteert 77 zloty naar $ 20. De resterende 23 PLN is nog steeds beschikbaar op uw account. Hetzelfde is andersom, je hebt $ 20 op je account staan ​​en je gaat naar Biedronka voor broodjes. Het bedrag wordt automatisch omgezet naar de huidige internationale dollarkoers in PLN, zonder commissie.

Als u wisselkoersen bijhoudt en u ziet een daling van de dollar, en binnen een paar weken gaat u op vakantie en hebt u het nodig, dan kunt u uw zloty op elk gewenst moment in dollars omzetten. Voor de hoeveelheid 20 000 PLN per maand is de conversie gratis.

De Revolut-kaart is de perfecte vakantie-oplossing


Vliegt u naar het Verenigd Koninkrijk, de VS, Hongkong, waar dan ook en wilt u niet dat banken voor elke kaarttransactie afhaken? Het enige dat u hoeft te doen, is de Revolut-kaart gebruiken en het beschikbare saldo omzetten in lokale valuta zonder commissie. Naast besparingen neemt ook de veiligheid aanzienlijk toe. Als u per ongeluk de Revolut-kaart kwijtraakt, is het een stuk minder verlies dan wanneer u uw hoofdkaart zou verliezen.

De exacte statistieken in de applicatie zijn ook cool en transparant, alles is te zien in een lade.

Revolut

Gratis opnames van een geldautomaat


Met de Revolut-kaart kunt u gratis geld opnemen van geldautomaten naar 800 zloty per maand, waarna 2% commissie in rekening wordt gebracht.

Het is allemaal gratis


De volgorde voor een fysieke Revolut-kaart is 25 PLN, maar als u een account maakt met mijn link je krijgt het gratis + extra PLN 33! Het enige dat u hoeft te doen, is uw identiteit verifiëren (standaardprocedure in de Europese Unie bij het instellen van uw bankrekening) en bij te vullen met 20. U zult dit geld niet verliezen, het zal automatisch verschijnen op uw Revolut-account voor publicatie.

Als je via mijn link bestelt, profiteer ik er ook van. Ik ontvang gratis een metalen Revolut-kaart, ik moet 5-mensen overtuigen om een ​​account aan te maken. Ik gebruik de dienst zelf sinds december 2017 daarom raad ik het ten zeerste aan. Als je een van deze vijf mensen bent, heel erg bedankt!

Alles dat ik hierboven heb beschreven is absoluut gratis beschikbaar in Revolut. Er zijn ook betaalde programma's beschikbaar waarvoor we extra functies en privileges krijgen, bijvoorbeeld op de luchthaven. U kunt meer lezen over de voordelen van het hebben van een metalen of premium kaart in de Revolut-app.

Als je vastberaden bent, bedenk dan, ik raad het aan mijn link 🙂 Wil je ook een jaar lang gratis een metalen kaart krijgen? Laat uw aanbevelingslink achter in de opmerking.

Ik zal toevoegen binnenkort beschikbaar Revolut-kaart kan worden verbonden met Apple Pay. De kleine editie werkt nu met Apple Pay!

Scroll To Top