Nu lezen
Nieuw Uleemark-jack voor geeks op Youpin

Het merk Uleemark presenteerde een nieuwe regenjas op het Youpin-platform. Waarom is de jas geeks? Omdat het maar liefst 12-vakken heeft die zelfs op een iPad Mini passen. Bovendien heeft het een capuchon met een oogmasker en een opblaasbaar nekkussen om te ontspannen waar je ook bent.

Het is waar dat ik nog nooit met iPad heb gelopen, maar met Kindel is het iets anders. Ik nam het vaak mee om in mijn vrije tijd een paar pagina's van een boek of een lang artikel op internet te lezen. Een speciale jaszak zou zeker een betere optie zijn dan de achterzak in een broek in crisissituaties.

De jas heeft verschillende lagen polyester en nylon, dus de regen is niet verschrikkelijk. Dezelfde temperatuur buiten rond 0 graden Celsius. Uleemarka zorgt ervoor dat de thermische reflectietechnologie het lichaam op een stabiele, hoge temperatuur houdt.

De Uleemark-jas is geprijsd op 399 yuan, $ 56 en is momenteel in een crowdfunding-campagne. Gedurende enkele uren verzamelde ze 451593 yuan, of $ 63 148, wat 125% van het benodigde bedrag is. Verzending naar de eerste mensen begint 4 oktober 2019 jaar. Het product is verkrijgbaar in twee kleuren: zwart en grijs, en de maat begint bij maat S en eindigt bij XXL.

Mijn mening Ik zou liever kopen zonder gek model van vorig jaar met verwarming - een betere optie voor Geek! 🙂

Scroll To Top