Nu lezen
Nieuwe radiator voor Youpin, deze keer van Ningbo

De winter komt eraan, ik heb dit twee dagen geleden duidelijk ontdekt, kijkend uit het raam in de ochtend en het zien van de berijpte autoruiten. Tijd om na te denken over het vervangen van de winterbanden en een fles met voorruitverwarming te vinden. Xiaomi wil dankzij het merk Ningbo ons huis voorbereiden op lage temperaturen en op het verkoopplatform Youpin presenteert een nieuwe kamerradiator.

De Ningbo-radiator heeft de afmetingen 850 mm x 195 mm x 443 mm en weegt 6,8 kg. Het is verkrijgbaar in twee kleuren: mat lichtgrijs en zwart mat. Er is geen soepele temperatuurregeling, het heeft slechts twee bedrijfsmodi: 1000W of 2000W. Koude lucht van onderen wordt verwarmd door een verwarmingstoestel en van bovenaf afgevoerd. De fabrikant heeft voor een aantal functies gezorgd, rekening houdend met onze veiligheid. De Ningbo-radiator schakelt automatisch uit wanneer deze spanningspieken detecteert of opzij valt, bijvoorbeeld door de fout van de hond.

Natuurlijk mis ik de afstandsbediening en de integratie met de Mi Home-toepassing. Het is niet bekend bij welke temperatuur de thermostaat in de verwarming is ingesteld wanneer we de eerste modus instellen, d.w.z. 1000W. Een betere keuze is een radiator rechtstreeks van Xiaomi, Mijia merk die de mogelijkheid heeft om scènes te maken met andere apparaten. We zullen een scène maken met een thermometer en de kachel zal verwarmen totdat de door ons geprogrammeerde temperatuur is bereikt. Bovendien kan het worden ingesteld om alleen te werken wanneer het venster in de kamer is gesloten. Extra besparingen voor vergeetachtig.

Terugkerend naar het Ningbo-product is het in China geprijsd op 199 Yuan, $ 28. Momenteel is de nieuwe radiator in een crowdfunding-campagne, binnen een paar uur 1022% van het benodigde bedrag verzameld. Verzending naar de eerste mensen begint 23 oktober 2019 jaar.

Scroll To Top