Nu lezen
Nieuwe Yeelight-lamp met ingebouwde batterij voor Youpin

Een nieuwe Yeelight-bureaulamp met een ingebouwde batterij is toegevoegd aan het Youpin-verkoopplatform. De nieuwe lamp bestaat uit twee delen: de plaats waar de batterij is verborgen en het deel dat in 120 wordt geregeld met gelijmde LED's.

De batterij binnenin heeft een capaciteit van 1800 mAh en volgens de fabrikant voldoende voor 40 werkuren. Als we 's avonds na 5 uur per dag werken, is elektriciteit voldoende voor een week. De opvouwbare Yeelight-lamp heeft 40-LED's met elk een vermogen van 0,07W, wat zich vertaalt in de maximale lichtopbrengst van 200-lumen. Yeelight besloot om diodes met 3700K-kleurtemperatuur te gebruiken. De lamp wordt ingeschakeld door op de knop op de behuizing te drukken. De knop wordt ook gebruikt om het vermogen te wijzigen, aanpassing in drie fasen is beschikbaar.

De opvouwbare Yeelight-lamp is in China geprijsd op 89 yuan, $ 12. Het is verkrijgbaar in twee kleuren: wit en rood. Nou ... deze keer is het geen revolutionair product. Tweelingconstructies zijn al enkele jaren op de markt beschikbaar.

Scroll To Top