Nu lezen
Ninebot S is speelgoed voor oudere kinderen
Ninebot S.

Sinds enkele weken heb ik dankzij Xiaomi Polska de mogelijkheid om Ninebot S te testen. Het is een platform op twee wielen dat beweging mogelijk maakt, en ik moet toegeven dat het grote interesse wekt bij andere mensen. Tijdens de tests merkte ik dat mensen die voor het eerst in contact komen met Ninebot S in twee groepen zijn verdeeld. De eerste is geïnteresseerd en bereid om te proberen te rijden, en de tweede is ook geïnteresseerd, maar is bang om binnen te komen. Om eerlijk te zijn, als ik mijn hand op een openbare plaats moest proberen, zou ik waarschijnlijk tot de tweede groep behoren. Ik weet niet waar ik meer bang voor zou zijn, mogelijk gebroken ledematen of een stripfilm op sociale media met miljoenen weergaven ...

Ninebot S.

In het begin zal ik erop wijzen dat ik nooit contact heb gehad met dit type voertuig. Helaas had ik thuis geen beschermers of een helm, dus vol angst begon ik mijn eerste poging om op de Ninebot te rijden, vasthoudend aan het hek. Om Ninebot te starten, drukt u gewoon op de knop op de behuizing en Ninebot zal automatisch de pion vangen. Plaats nu één voet op de aangewezen plaats, dan de andere, en Ninebot zal in evenwicht blijven. Klinkt eenvoudig, wat kan ik niet doen? En ik gaf het niet. Mijn eerste beklimming, natuurlijk door me aan het hek te houden, leek op de eerste rit en de koppeling te snel los te laten. Ik begon van voren naar achteren te bewegen en sprong in lichte paniek naar beneden, 1-0 voor Ninebot.

Ninebot S.

Na een paar minuten blijkt dat de duivel niet zo eng is als hij is geschilderd. Het is genoeg om beide benen stevig en snel te plaatsen, en Ninebot zorgt ervoor dat we in balans blijven. Tijdens de eerste pogingen deed ik deze powooooli en daarom waren er problemen. Wanneer we staan, resulteert deze overdracht van lichaamsgewicht naar de tenen in vooruit en adequaat rijden, het gewicht van de hielen op de hielen activeert achteruitversnelling. Hoe meer je kantelt, hoe sneller je Ninebot zal bereiken, maximale 17 km / u. Om opzij te draaien, drukt u gewoon op de knie op de verticale balk, wat ook een handvat is om Ninebot te dragen. Ik moet toegeven dat het bedienen van de knieën erg handig blijkt te zijn en dat je zelfs zonder problemen rond kunt draaien.

Hoe presteert Ninebot in stadsreizen?

Als je graag in het middelpunt van de belangstelling staat en in een kleinere stad woont, is dit de apparatuur voor jou. U zult de aandacht trekken van de overgrote meerderheid van de voetgangers die u onderweg tegenkomt. Ninebot S weegt 12,8 kg en kan versnellen naar 17 km / u. Als we deze waarde overschrijden, horen we een waarschuwingssignaal en keert Ninebot terug naar de rechtopstaande positie. 10,5 inch luchtbanden vangen tere gaten in trottoirs vrij goed, veel beter dan de Xiaomi M365 scooter. Helaas moet je uitkijken voor grotere gaten en andere objecten van meer dan 1 cm, inclusief stoepranden, de confrontatie hiermee zal zeer slecht eindigen voor zowel Ninebot als de operator. Waar je je ongemakkelijk voelde bij het reizen met een Xiaomi-scooter, doet Ninebot S het goed. Er is ook geen probleem om het gazon of de zandgrond over te steken. Grotere wielen werken erg goed.

Ninebot S.

Volgens de garanties van de fabrikant is de batterij voldoende om 22-kilometers te rijden, dit is natuurlijk een waarde in "laboratoriumomstandigheden". In reële termen, op mijn gewicht + -75kg, stond ik toe om 18 km te rijden. Het opladen van 0 naar 100% duurt minder dan vier uur. De laadstatus van de batterij is volledig zichtbaar op het display tijdens het rijden.

De applicatie op een smartphone stelt u in staat om verlichting te personaliseren en toont de kilometerstand

Met de Ninebot-app kunt u de voor- en achterverlichting configureren, een snelheidslimiet instellen voor beginners en zelfs afstandsbediening met een smartphone. Het werkt gemiddeld en is slechts geschikt voor een paar minuten plezier.

De applicatie biedt ook een flink aantal interessante statistieken, inclusief de totale kilometerstand van de rit. De test Ninebot die ik heb ontvangen, heeft 167-kilometers 🙂

Dus hoe is het waard om Ninebot S te kopen?

Kan Ninebot S elke dag een voertuig zijn op weg naar het werk? Naar mijn mening, ja, als je goede trottoirs op je route hebt en er geen hoge stoepranden zijn, zal het kleine obstakels aankunnen. Het werkt ook heel goed als vervoer naar de halte van het openbaar vervoer, het neemt veel minder ruimte in beslag dan de Xiaomi M365-scooter.

Ik zou het zeker niet kopen voor een kind om te reizen in de buurt van auto's die reizen met 50 + km / u, het is absoluut apparatuur voor volwassenen. Als je overweegt een hoverboard te kopen, is Ninebot S zeker een betere keuze.

Bekijk reacties (0)

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top