Nu lezen
Oclean X uitpakken

Ik heb een Oclean X-tandenborstel, het is 's werelds eerste tandenborstel met een aanraakscherm. Ik heb alle merkborstels van Oclean getest: SE, One en Air. De verschillen tussen hen zijn marginaal. Oclean One is zwaarder door de grotere batterij en langer werken met één lading. Lucht werkt minder op een enkele lading en is dus lichter, wat een verschil kan maken tijdens het reizen.

Alle drie de vorige Oclean-modellen waren voor "één hoef", alleen Oclean X is enigszins baanbrekend. Het heeft een kleurrijk aanraakscherm. De tweede, naar mijn mening, een belangrijker nieuwigheid is een muurbeugel met een ingebouwde oplader. Er is slechts een klein probleempje, je moet op een slimme manier komen om de draad te verbergen die moet worden gevoed met een inductieborstelhouder.

In de set met een borstel Oclean ontvang X: wandoplader (aan de achterzijde 3M dubbelzijdig plakband aan de handgreepplaten plakken), gebruikershandleiding, kabel om de lader en een einde. Als je thuis een voorraad aan tips van oudere modellen hebt en van plan bent een Oclean X te kopen, heb ik goed nieuws. Tips van Oclean SE, One, Air match X-versie.

De Oclean X combineert met de Oclean-app zoals alle vorige versies. Er is een iOS- en Android-versie beschikbaar. Het is noodzakelijk om het penseel onmiddellijk bij te werken naar de nieuwste versie van de software, verbetert de werking van het aanraakpaneel aanzienlijk en reageert beter op de bewegingen van de vinger.

Vanuit het paneel kunt u het programma, de tijd en de poetskracht selecteren. De huidige tijd wordt ook weergegeven .. en het weer moet worden weergegeven (20 ° C sunshine), dit is de renderer op de doos. Helaas werkt het niet voor mij, het is niet mogelijk om het weer te configureren vanuit de Oclean-applicatie en het aanraakpaneel. Er is helemaal geen optie! Heeft iemand het gedaan? Heeft iemand het gedaan?

De Oclean X heeft een ingebouwde gyroscoop en druksensor die evalueert hoe we tanden poetsten. Na elke wasbeurt laat het display zien hoe we precies geborsteld zijn, de kaak is verdeeld in vier delen en elk deel heeft een individuele beoordeling uitgedrukt als een percentage. Vanochtend ontving mijn bovenste, rechter deel van de kaak alleen 13% ...

Een paar weken geleden van Oclean X ben ik benieuwd of het beeldscherm praktisch in dagelijks gebruik blijkt te zijn. Als hij het weer liet zien, zou ik een betere kans hebben 😉

Ik heb het penseel voor testen ontvangen van de Gearbest.com-winkel, hier kunt u bestellen. Dit is een affiliate link, hieruit bestelend ondersteun je de ontwikkeling van de site.

Update


Vandaag heb ik voor de eerste keer de Oclean X-borstel geladen en moet ik een correctie schrijven. De Oclean X laadt niet op in de houder. Verwijder het en duw het niveau in de houder.

Scroll To Top