Nu lezen
Powerbank voor noodgevallen starten van de auto vanaf 70mai

Het Xiaomi-ecosysteem heeft al powerbanks voor het opladen van smartphones, laptops en andere "kleine gadgets". 70mai heeft een nieuw wonder gepresenteerd, een universele powerbank met een capaciteit van 11 000 mAh waarmee u niet alleen uw smartphone oplaadt, maar in geval van nood de auto start.

70mai verklaart dat het product compatibel is met benzinemotoren tot 4.0L en dieselmotoren tot 2.0L. Net als 4.0L, en de Pool ontslagen V8 4.2L, is er kracht! Inschakelstroom is 250A en de piekstroom is 600A.

Powerbank kan de Poolse winter gemakkelijk aan. Werkt goed bij temperaturen van -20 tot 55 graden Celsius. Gebruik de USB A-poort die 5V-spanning en 2.4A-stroom biedt om kleine gadgets op te laden.

Naast de oplaadfunctie van powerbank-apparaten heeft 70mai ook een LED met drie bedrijfsmodi. Normaal licht, stroboscoop en SOS-signaal. Een apparaat dat is opgeladen tot 100% verzendt een SOS-alarmsignaal gedurende 48 uur.

Noodstroombank voor het starten van de auto vanaf 70mai is beschikbaar op AliExpress met verzending vanuit een Pools magazijn. Het apparaat komt over een paar dagen aan, net voor de winter. 8-stukken blijven in het Poolse magazijn.

De set bestaat uit: powerbank, startkabels, koffer en laadkabel.

Opmerkingen zo positief mogelijk:

Scroll To Top