Nu lezen
De verkoop van Redmi Note 8 Pro is gestart, 300 000-stukken op de markt

3 September begon met de verkoop van Redmi Note 8 Pro. De smartphone heeft een vloeistofgekoelde Helio G90T-processor, een quad-camera met een 64 Mpix hoofdlens en een 4500 mAh-batterij die zelfs 3-dagen kan weerstaan ​​na een enkele lading.

De camera in Note 8 Pro heeft de nieuwste software bekend van het veel duurdere Xiaomi Mi 9 vlaggenschip. Slecht weer verpest je vakantiefoto? Met kunstmatige intelligentie kunt u de lucht veranderen nadat u een foto hebt gemaakt. Qua video biedt Redmi Note 8 Pro opnames in 4K-kwaliteit of in slow motion 960 fps in Full HD-kwaliteit.

Redmi Note 8 Pro wordt ook gewaardeerd door enthousiaste spelers. De smartphone kan tegelijkertijd communiceren met het Wi-Fi- en LTE-netwerk, waarschijnlijk hoef ik niet uit te leggen wat er gebeurt tijdens online games wanneer we plotseling de verbinding met de server verliezen ...

Vergelijking van Redmi Note 8 en Huawei Honor 9X Pro bij online spelen

Dit is de eerste smartphone uit de Redmi Note-serie met een NFC-module voor contactloze betalingen. Dit is tenslotte wat Redmi Note 7 het meest miste, maar onthoud dat alleen de Pro-versie NFC heeft.

Notes redmi 7 Pro

Op de sociale netwerksite van Weibo publiceerde Redmi informatie over de geweldige verkoop van Redmi Note 8 Pro. In slechts enkele uren verkocht de smartphone 300 000-kopieën en daarmee was de eerste pool op. De verkoop van de poolbeurt begint 6 september om 10 Chinese tijd.

Scroll To Top