Nu lezen
Xiaomi Mi Band 4 - heb je een oudere generatie? Vergeet niet om te wisselen voor vier!

De beoordelingen gaan van wat ik miste in mijn eerste indrukken met het nieuwe Huami-product, je leest het zo goed. De Mi Band-serie voor Xiaomi is gemaakt door Huami. De nieuwste generatie Xiaomi Mi Band 4 is een grote stap vooruit vergeleken met eerdere modellen, hoewel ik toegeef dat ik aanvankelijk beweerde dat dit niet het geval was.

Xiaomi Mi Band 4 Poolse taal

Na 48 uur met de band te hebben doorgebracht, Ik publiceerde mijn eerste indrukken en ik vergat het belangrijkste probleem, zichtbaarheid in de zon. Gelukkig herinnerde Rafał me in een opmerking over dit nadeel in drie en ik heb beide modellen vergeleken. De zichtbaarheid in de drie, en in Mi Band 4 is letterlijk een LEEG! De nieuwe generatie biedt de mogelijkheid om de helderheid van het scherm aan uw voorkeuren aan te passen, er zijn vijf niveaus om uit te kiezen. Op het derde niveau "schijnt" de band net zoveel als Mi Band 3, die geen aanpassing heeft. Wanneer we het op het maximum instellen, d.w.z. 5-niveau, schijnt het veel sterker, en dus kunt u in de volle zon het bericht lezen zonder de noodzaak om "een schaduw te creëren". Dit is een enorm pluspunt en voor hem zou iedereen serieus verandering moeten overwegen.

Jarenlang dezelfde constructie

Xiaomi Mi Band 4 heeft hetzelfde ontwerpoverzicht als eerdere generaties. In het nieuwe model is de laadconnector "van links naar rechts" voor het eerst verplaatst. Informatie over de verschuiving van het nest ging vele weken voor de officiële première naar het netwerk. Persoonlijk hoopte ik dat het verplaatsen van de connector naar achteren het opladen mogelijk zou maken zonder de siliconenband te verwijderen. Helaas is dit niet het geval om de Mi Band 4 op te laden die je nog steeds uit de siliconen moet halen. Wanneer ik de elektronica voor het opladen moet uittrekken, heb ik de indruk dat de dunne wanden van de siliconenband scheuren en breken. Voor nu is kloppen goed, maar in vijf moet het worden veranderd!

Xiaomi Mi Band 4 beoordeling
Het weer voor de komende dagen

20 dagen op één lading, het is goed, maar hetzelfde resultaat wordt bereikt met de Amazfit Verge Lite smartwatch

Het AMOLED-scherm heeft een 0,95 inch diagonaal en biedt een resolutie van 240 x 120 pixels. Het is zeer leesbaar en zoals ik al zei, is er geen probleem met het zicht in de zon. U hoeft uw hand niet te beschadigen om te zien welk bericht zojuist is weergegeven. Het enige minpuntje van het scherm is dat ik blijf. Het werd gemaakt in 2.5D-technologie en overlapt met een siliconenband. Het feit dat het er mooi uitziet, maar wordt blootgesteld aan vernietiging. Elke keer dat we Mi Bandem vangen, accepteert het display het. Persoonlijk stoort dit me niet, ik geef de voorkeur aan een elegantere afwerking, maar ik realiseer me dat het tijdens het fysieke werk wordt blootgesteld aan barsten. Meerdere keren gebeurde het om de deur te haken, de muur te raken en alles te overleven. Na elke toevallige botsing heb ik angstig gecontroleerd op spinnenwebben, laat er nooit meer zijn!

Het grotere, kleurrijke display had geen nadelige invloed op de leegloop van de batterij, het is nog steeds bergen 20 dagen op een enkele lading. In eerste instantie leek het een goed resultaat, maar ondertussen kreeg ik een horloge om te testen Amazfit Verge Lite die ook zoveel kan weerstaan ​​zonder opladen. Het is een geavanceerder apparaat en biedt meer, dus het resultaat van vier lijkt mij zwak.

Xiaomi Mi Band 4 Poolse taal
Xiaomi Band 4 en zwemmen monitoring

Voor het eerst in de geschiedenis van de Mi Band-serie kun je je zwemtraining opnemen

Mi Band 4 heeft Bluetooth in de 5.0-versie en een versie met de NFC-module is beschikbaar. Zie je NFC en denk je aan contactloze betalingen? Met Mi Band 4 kun je betalen voor het openbaar vervoer, maar alleen in China ... De functie werkt niet buiten het grondgebied van het Midden-Koninkrijk. Het is echter mogelijk om NFC in Polen te gebruiken als u een Mijia smart door lock hebt. Je kunt het slot koppelen met de band en de deur automatisch openen wanneer je de Mi Band 4-band met NFC op het slot plaatst.

De band is IP68 gecertificeerd en je kunt ermee zwemmen tot een diepte van 50 meter en zo zwemtraining opnemen. Naast zwemmen kunt u met de band fietsen, wandelen, hardlopen, crosstrainer en gymnastiekoefeningen volgen.

Wat kan Mi Band 4 nog meer? Monitor de slaap en introduceerde de mogelijkheid om muziek te bedienen

Op het display van de band kun je meldingen van de applicatie lezen, bijvoorbeeld van Messenger. Het is niet mogelijk om een ​​bericht te beantwoorden of een oproep te beantwoorden, hiervoor moeten we nog steeds naar de smartphone reiken. Er is echter een functie geïntroduceerd zodat u niet naar de telefoon hoeft te reiken, namelijk het bedienen van de muziek die wordt afgespeeld. Veeg op het startscherm gewoon naar rechts en u kunt het nummer wijzigen, pauzeren of het volume aanpassen. Slaapmonitoring werkt hetzelfde als in drie, het is jammer dat er geen intelligente wake-up wacht op ons in de "lichte slaap" -fase. De Mi Band 4 heeft ook een stopwatch, countdown-timer en "vind mijn telefoon" -functie, eenmaal geactiveerd zal een gekoppelde smartphone "huilen" om hem gemakkelijker te vinden.

Xiaomi Mi Band 4 review
Je kunt de schilden veranderen 🙂

Is het de moeite waard om Mi Band 4 te kopen? YES!

Ik heb er in het begin over geschreven en zal het later opnieuw schrijven. Naar mijn mening is het een goede keuze om elke versie van de Mi Band te vervangen door de nieuwste Mi Band 4. Het AMOLED-display betekent dat u het bericht in de zon kunt lezen. Het scherm is ook groter, waardoor het meer tekstberichten / berichten van Messenger kan bevatten. Nemen!

De Xiaomi Mi Band 4-band is officieel beschikbaar in Polen voor 179,90 in de winkel Komputronik. Als je goedkoper wilt kopen, dan kan dat Vrolijk. Let bij het plaatsen van een bestelling op de levertijd en de locatie. Verkopers hebben de goederen vaak niet thuis en verzenden rechtstreeks vanuit China. Natuurlijk is het goedkoopste om te bestellen bij AliExpress, Mi Band 4 is beschikbaar voor $ 22,99, d.w.z. het equivalent van PLN 90. Het maakt niet uit welke versie u koopt, CN of Global. De Chinese versie is automatisch geüpload naar Pools tijdens het koppelen met de Mi Fit-applicatie.

Donkere foto's en geen armband zichtbaar? Bekijk hier Mi Band 4 uitpakken.

Scroll To Top