Nu lezen
Xiaomi presenteerde draadloos opladen sneller dan bekabeld

Sinds enkele dagen werd op het officiële Xiaomi-profiel op de Chinese sociale netwerksite Weibo informatie over het nieuwe, supersnelle draadloze opladen gepubliceerd. Opladen waardoor we de kabel moeten opgeven. Locatie op de inductielader zal resulteren in sneller en handiger opladen van de batterij in uw smartphone en andere gadgets.

Mi Turbo Charge

Vandaag onthulde Xiaomi de kaarten en presenteerde draadloos opladen met stroom tot 30W! De nieuwe standaard wordt geïntroduceerd bij de aanstaande Mi 9 Pro 5G. In slechts een paar maanden verhoogde Xiaomi de draadloze oplaadprestaties met 50%!

Laat me je eraan herinneren dat tot nu toe het snelste opladen in de Xiaomi-aanbieding het vlaggenschip Mi 9 van dit jaar was, dat opladen met de kracht van 27W via USB type C of 20W draadloos vermogen biedt.

Xiaomi Mi 9 Pro 5G, die hoogstwaarschijnlijk een 4000 mAh-batterij zal hebben, laadt met 30W-vermogen op 100% in slechts 69 minuten. Minder dan een half uur en precies 25 minuten is voldoende om de batterij op te laden tot 50%.

Xiaomi verklaart dat met de nieuwe draadloze oplader producten van andere fabrikanten kunnen worden opgeladen die inductieladen ondersteunen, zelfs AirPods en Apple Watch. 🙂

Bovendien gaat Xiaomi niet langzamer en heeft aangekondigd dat het werken aan draadloos opladen met 40W zich al in de testfase bevindt. Het is heel goed mogelijk dat we volgend jaar nog meer vermogen zien in Mi 10.

Ik vraag me af hoeveel de smartphone tijdens het opladen met zoveel kracht zal opwarmen. Ik testte draadloos opladen met 20W-vermogen in de Mi 9 en de koelventilator in de lader maakte een zacht geluid. Met een verhoogd vermogen van 50% zal de ventilator waarschijnlijk de snelheid moeten verhogen, wat het geluidsniveau zal verhogen, en dit kan het comfort van het dagelijkse werk aan de balie nadelig beïnvloeden.

Bekijk reacties (0)

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top